Vägen till en bättre hy

Alla vill vi gå runt med bländande vacker hy, men det finns dagar då det bara inte får gå fel. Dagen då vi ska gifta oss. Men då handlar det om att börja i tid och att verkligen ta hand om sig själv – från insidan.

10413787-beautiful-blonde90 000 kronor, det är vad ett genomsnittsbröllop kostar och som vi skrivit mer om här. När det både handlar om så stora summor pengar, och om en förhoppningsvis händelse som vi endast kommer att göra en gång i våra liv, så vill vi gärna att allt ska gå så bra som möjligt och att vi ska se så bra ut som möjligt. Då gäller det att börja i tid. Ja, redan efter du sagt “ja” eller frågat chans på riktigt. Att veta vad man bör och inte bör stoppa i sig är av största vikt.

10 saker på väg till bättre hy

Det finns ett stort utbud utan dyra krämer som lockar om guld och lenare hud. Och visst är det bra om du finner en kräm som du känner att du får ut mycket av, men om du inte äter bra så kommer aldrig din insida att producera det bästa tänkbara. Då gäller det att äta rätt – och att givetvis röra på sig. Vad för typ av mat man ska stoppa i sig handlar om att det ska vara nyttigheter som gör gott, och då är det inte bara tråkiga saker utan tvärt om – det nyttiga brukar vara det mest spännande och mest intressanta. SvD har plockat fram 10 nyttiga saker vi bör stoppa i oss och inte vara rädda för. det är choklad, mörk sådan, granatäpple, valnötter, kidneybönor, havregryn, grönt te, sojabönor, solrosfrön och paprika. Sedan handlar det självklart om att inte föräta sig utan att äta lagom för att det inte sak bli motsatt effekt.

Försök att komma in i en bra balans med regelbundna måltider, träning, sömn och bra mat så kommer du på några veckor märka av att du mår bättre – och även ser bättre ut, om det kan vara möjligt.