Presenttips till morsdag

Samma panik varje år: veckorna som fullkomligen flugit iväg från dig. Plötsligt är det morsdag igen och det dåliga samvetet över dina bristande förberedelser spökar rejält. Men inte i vår – här hittar du presenttipsen som garanterat glädjer lilla mamsen och lyfter årets firande till nästa nivå!

Visa din mamma hur mycket hon betyder för dig genom att köpa en fin morsdagspresent hos Fyndiq som har ett härligt utbud att välja bland. Det är alltför lätt hänt att ta sina nära och kära för givna och glömma bort att visa dem sin uppskattning. Alla är vi olika, men här nedan hittar du förslag på både presenter och upplevelser som passar de flesta mammor. För du vill väl visa henne att hon är bäst?

Tips på presenter

Parfymer, hudkrämer och smink brukar alltid gå hem, åtminstone hos den estetiskt lagda moderna. Är din mamma kanske mer åt det bakande eller matlagande hållet kan du istället satsa på att ge henne ett härligt kit med nya och funktionella köksverktyg – eller varför inte fylla en härlig korg med till exempel lyxiga ostar, marmelad, olivoljor, bröd och oliver?

Upplevelser är skoj att få

Är det skralt i kassan kan det ibland kännas hopplöst inför olika anrika bemärkelsedagar som morsdag. Kom ihåg att det viktigaste är att du och din mamma får spendera kvalitetstid tillsammans – inte exakt vad ni gör eller hur mycket det kostade. Att arrangera och duka upp till en picknick ute i det gröna eller kanske bjuda in till en söndag där du och mamma promenerar ut i skogen för en friluftsdag är vackra upplevelser att bära med sig. En kväll på bio framför en rolig komedi eller valfritt tårdrypande drama är inte heller att underskatta och passar dessutom de flesta plånböcker.

Förhoppningsvis hittar du något tips ovan som passar för just din mamma. Glad morsdag 2019!