Oväntade skönhetstips

För att få vita tänder kan en dels tänka på vad en äter och när man äter det, till exempel försöka undvika småätande av sockerstinna produkter, borsta och ”flossa” tänderna regelbundet (två ggr per dag) samt bleka med swisslux.se. Sedan finns det en hel del huskurer för skönhet generellt, det skriver vi mer om nedan.

alicehemligheterI Expressen kan vi läsa om olika skönhetsprodukter som vi faktiskt ofta har hemma i skafferiet, och klassar som mat. Mat kan nämligen göra underverk för ens hud, både genom att man äter den men också direkt på huden. Det som man applicerar direkt på huden går direkt in i kroppen nämligen, där det absorberas och används. Vad är det då för produkter hemma i köket som vi kan använda på annat sätt än direkt i maten? Jo allt från kokosolja som hudkräm och ansiktsmask till granatäpple och grönt te.

Granatäpplet är rik på antioxidanter och kan blandas med havregryn och honung till en mask för ansiktet, som avlägsnar döda hudceller och minskar inflammationen. Olivolja man massera in hela kroppen och håret med för att få strålande, mjukt resultat. Grönt te kan man använda på en massa sätt, både som balsam men även som bekämpare av påsiga ögon. Att dricka det är inte heller fel. Honung är även det utmärkt som ansiktsmask, gärna med avokado och lite olivolja. Lätt som en plätt.

Skönhetsprodukter för män ökar

Oftast är det kvinnor som läser på om huskurer, om allmän vård av sitt utseende och skönhetstrick. Det har helt enkelt inte varit riktigt tabufritt för män att våga vara lite fåfänga eller bry sig om sitt utseende. Det börjar dock förändras. I Sydsvenskan kan vi till exempel läsa om hur det nu har skett ett uppsving för mäns skönhetsprodukter i butikerna och att försäljningen ökat. Sedan är det ofta samma ingredienser i mäns och kvinnors skönhetsprodukter, men kvinnors är generellt mycket dyrare, så ett annat husmorstips är att faktiskt köpa skönhetsprodukter för män fast en är kvinna, det sparar pengar.