Löshårstrend bland killar

Att fåfängan tar sig uttryck på många olika sätt det är vi vana vid, men vad vi däremot inte väntar oss är att killar ska vara lika fåfänga som vi tjejer förväntas vara – speciellt inte när det kommer till sina frisyrer.

hår löshår peruk MINDREEn trend som vuxit sig starkare med åren är löshårstrenden och vi tjejer är nog inte främmande för att klicka in oss hos skönhetssajter såsom http://charmastockholm.com/ eller liknande för att klicka hem ett gäng slingor för att skapa en fylligare frisyr. Vad vi dock inte väntat oss av år 2015 är denna trend också skulle växa sig stark bland killat men som Nyheter24 kunde rapportera om så finns män som använder löshår för att se ut som sina idoler – och högst på listan finns namn såsom Justin Bieber, Harry Styles och David Beckham vilka också toppat listan på vilken kändis som under senaste åren varit mest eftertraktad av tjejer. Så kanske är det inte så konstigt att även killar tar till mer extrema eller ovanliga åtgärder för att uppnå sina ideal, det är trots allt något vi tjejer gjort sedan urminnes tider skulle man kunna tro.

Även kända män använder löshår

Något som kan varit startskottet för löshårstrenden bland killar skulle nog kunna vara att Brad Pitt började bära det redan för fyra år sedan. Detta efter att han hånats i en reklam för parfym han medverkat i, och vad var det då han hånades för? Sitt allt tunnare hår. Det var något som Aftonbladet skrev om och valde att kalla det hela en ålderskris, men nu med facit i hand kan vi alltså nästintill konstatera att Pitt egentligen var en trendsättare – även om videon som sas vara orsaken till det hela är precis som man sagt: aningen konstig. Döm själv: