Från sjukskriven till videobloggare

Att man kan vända sitt liv till rätta och bli en superstjärna är något som svenska Therese Lindgren vet allt om. Hon gick från en depression och sjukskrivning till att ta kontroll och nu inneha ett av Sveriges största youtube-konton.

“Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle kunna leva på min Youtubekanal, att den betalat den här lägenheten och allt som finns här i, hade jag aldrig trott det. Så jag förstår att folk frågar och kanske inte förstår vad det egentligen är jag gör.” – Therese

Ibland handlar det om att man måste börja tro på sig själv lite mer, för när vi väl gör det så kommer vi märka att livet blir så mycket enklare. Dn.se berättar om Therese som på grund av depression blev sjukskriven och när hon väl var hemma så började tankarna om att starta en videokanal att dyka upp. Therese gör stor skillnad på att blogga och på att lägga upp videoinlägg då hon menar på att man i en blogg skriver öppet om sin dag och sitt privatliv, när Therese lägger upp videos gör hon det med ett tema, och med det blir privat, men håller sig på en bra nivå. Allt från sminkmärken och skönhet såsom Paris Berlin till att prata om depressioner och välmående.

En lucka i bloggvärlden

3837643-speech-bubble-composed-from-many-people-silhouettes-social-network-concept-vector-eps8Therese såg en lucka – och hon tog den. Vad som även gör att hon blivit så populär och har så många följare är för att hon främst gillar att redigera och lägger tid på det och inte har det mesta fokus på att få ut produkter eller att prata av sig. Det kan ses som något trovärdigt och att hon får följare på det sättet och till Expressen säger hon att hon försöker vara personlig men inte privat – för visst är det en skillnad i orden. Följ gärna Therese, och om ni vill finna manliga bloggare – ja, det finns, så klicka vidare här.