Därför valde YouTube-stjärnan fillers

Få saker verkar ge så mycket nyhetsvärde som fillers – tycker inte ni det? Så fort en kändis eller offentlig person av något slag fyller läpparna blir det ramaskri i medierna. Och kändisarna har kommit på en helt ny strategi för att hantera de nyfikna medierna: gå ut och tala öppet om det.

Att fylla läpparna har blivit ett allt vanligare ingrepp. Det är betydligt säkrare idag än för många år sedan och väljer man en etablerad och specialiserad klinik kan man få rådgivning innan man sätter igång. Välj alltid en klinik med lång erfarenhet, lifetimeclinic.se är en av Sveriges ledande och mest kända kliniker, och vill man se till att få ett säkert ingrepp ska man vända sig till dem.

Många anledningar till fillers

Det finns olika anledningar till att man vill ha fillers. De flesta gör det eftersom de vill få ett mjukare intryck i ansiktet genom att förstora sina läppar. Det gör att ansiktet får en mer rundad form som är mycket het just nu. Någon som valde att fylla sina läppar var YouTube-stjärnan Jonna Lundell, 24 år, men hon gjorde det av en lite ovanlig anledning:

”När Jonna Lundell var yngre så piercade hon läppen – något som resulterade i en nervskada. Nu har Jonna Lundell genomgått en rad skönhetsingrepp för att åtgärda skadan.” Nyheter24

Någon som också talar öppet som sina fillers är Kylie Jenner, som både varit öppen med att ha injicerat – och tagit bort fillers.

Förmodligen är anledningen till att man mer öppet talar om fillers just för att fansen är bra på att lista ut det själva. Det gör att det skapas onödig ryktesspridning. Genom att gå ut och tala öppet om vad man gör kan kändisarna strategiskt ta makten över mediebilden som sprids om dem.