Bättre hy med.. sperma?

Hur långt skulle du gå för vacker hy? Och spelar det egentligen någon roll om din hy är helt fläckfri om du visar på väldigt gula tänder när du ler?

Vägen till en vacker hy är inte alltid enkel – men frågan är hur långt en kan tänka sig att gå för att få den vackraste hyn. Bloggerskan Tracy Kiss har

kvinna långt hår vacker

nog tagit det hela ett steg längre än vad de flesta skulle vara villiga att göra. Enligt en artikel från Nyheter 24 har hon nämligen använt sperma som ansiktskräm. Det är i en videon som hon visar hur hon använder sperman och hon menar på att sperman kommer från en god vän, som ska ha lagt sin kroppsvätska i en liten bruk och gett till bloggerskan. Hon ska senare ha plockat fram burken och framför videon börjat smeta in sitt ansikte. Att sperma faktiskt ger vackrare hy är kanske inte 100 procent säkerställt men faktiskt någonting som även den engelska tidningen Mirror har hävdat. Om en vill testa är det självklart ingenting farligt men man ska nog inte ha för höga förhoppningar. Vill du verkligen ha bra hy är det bättre att ta hjälp av ett proffs och gå på en skönhetsbehandling. Det finns många bra att välja av, bland annat dessa om du befinner dig i Stockholm.

Glöm inte att le

Glöm dock inte heller ditt leende när du tar hand om din hy. Många är det som använder bra ansiktsprodukter, går regelbundet till frisören och snyggar till sig med smink, men sen glömmer bort sina tänder. En anledning till det kan vara att många tänker att det är så dyrt, men det behöver det inte alls vara. Om du till exempel besöker Dentway ser du att priserna är bra – och en tandblekning är det verkligen värt att investera i. I en artikel från Sveriges Radio har man även uppmärksammat vilken status det har blivit med vita tänder. En kille som intervjuas i artikeln säger att folk kommer fram och säger “wow vilka fina tänder” efter han har blekt, vilket självklart är någonting som värmer.